Site Overlay

Training en scholing

Nooit meer jezelf afvragen of je wel de juiste vragen stelt, of je geen fouten maakt of wat je moet doen wanneer iemand emoties van rouw laat zien.
Loop jij er tegenaan dat je niet weet hoe je moet reageren als iemand rouwt. Wat zeg je tegen diegene, wat kun je doen? Wat kun je beter niet doen? En hoe kun je diegene ondersteunen zonder jezelf te verliezen in het verdriet van de ander? Ik kan je hierbij helpen door een training te geven op de werkvloer.

In mijn training breng ik de basis beginselen van rouw- en verliesverwerking aan bod. Hierbij leer je om te gaan met het verdriet van een ander en het niet op jezelf te betrekken. Daarnaast gaan we oefenen met casuistieken uit jou praktijkervaring. Welke situaties heb je meegemaakt, hoe heb je deze aangepakt en wat zou je hierin nog kunnen leren?

Mijn doel is om iedereen die de training volgt met een rugzak vol kennis van zowel praktijkervaringen en theorie naar huis te laten gaan. Met zelfverzekerdheid en vertrouwen in jezelf.

De training is volledig aan te passen aan jou specifieke vragen en werkervaringen. Zo kun je je indenken dat een verloskundige andere situaties wilt bespreken dan een zorgmedewerker in de ouderenzorg. Training op maat!

Voor wie?
Voor iedereen die werkt met mensen die te maken hebben met verlieservaringen. Dit kan zijn in bijvoorbeeld de kraamzorg, verloskundige zorg, ziekenhuis setting, psychosociale ondersteuning, onderwijs en nog veel meer branches. De meeste trainingen worden in groepsverband gegeven. Vanuit de werkgever is hier vaak een scholingsbudget voor.

interesse?
Neem vrijblijvend contact op met mij voor telefonisch contact over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. 0682539008 / freya@lovingmemoriescounseling.nl

Kosten:
Neem contact op met mij voor een vrijblijvende offerte. De kosten zijn afhankelijk van de grote van de groep en de wensen van de werkgever qua inhoud. 06-82539008 / freya@lovingmemoriescounseling.nl