Site Overlay

Tarieven & vergoedingen

De onderstaande tarieven zijn van toepassing bij praktijk Loving Memories Counseling by Freya. De prijzen zijn exclusief BTW, i.v.m. de regelgeving rondom zorgverleners ben ik vrijgesteld van BTW.

Er is geen doorverwijzing vanuit een huisarts nodig.

Individuele therapie
Intake GRATIS daarna:
€75,- per 50 minuten

Partner – en gezinstherapie
€100,- per 75 minuten

Avondtarief (vanaf 19.00 en zaterdag)
€85,- per 50 minuten
€110,- per 75 minuten

  • Wanneer het noodzakelijk is dat ik naar je toekom en de reisafstand meer dan 15 km. bedraagt, dan breng ik een reiskostenvergoeding van 0.29 cent per km. in rekening.

Omdat mijn praktijk en ikzelf als hulpverlener geregistreerd ben bij o.a. het NFG word ik (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Per verzekeraar en polis kan dit verschillen. Op de website van de NFG wordt duidelijk voor welke vergoeding je in aanmerking kan komen.
https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak kosteloos worden afgezegd, daarna wordt het gehele tarief in rekening gebracht. Covid-19 gerelateerde klachten worden hiervan uitgezonderd.
Gezondheid is een belangrijk en groot goed, ten tijde van COVID-19 zijn de voorwaarden voor annulering binnen 24 uur opgeschort en is het mogelijk om een afspraak kosteloos af te zeggen en te verzetten naar een ander moment.

Loving Memories Counseling by Freya is aangesloten bij het NFG, RBCZ en het KMS