Site Overlay

Liefdevol leven

Het maken van een levensverhaal geeft inzicht in wie jij bent, wat je hebt meegemaakt en hoe je hiermee bent omgegaan. Het geeft inzicht in jouw kern. Het kan zorgen voor begrip en rust. Je kunt leren van je eigen geschiedenis en nieuwe inzichten krijgen voor de toekomst.

Met ondersteuning vanuit mij gaan wij aan de slag met je levensverhaal. We starten bij de zwangerschap en gaan door tot waar je nu bent. We eindigen het verhaal met een toekomstbrief aan jezelf.

De sessies zullen er als volgt uit gaan zien:

  • een op een sessie in de praktijk van 1,5 uur
  • Digitaal inlever moment waarbij ik je voorzie van opbouwende feedback voor verduidelijking en vragen.
  • een op een sessie in de praktijk van 1 uur
  • Digitaal inlever moment waarbij ik je voorzie van opbouwende feedback voor verduidelijking en vragen.
  • een op een sessie in de praktijk van 1,5 uur. Hierbij sluiten we het levensverhaal af.

Aan het einde van deze 5 (digitale) sessies heb jij meer inzicht in je geschiedenis en een duidelijke wens voor je toekomst.

Duur: 5 sessies van 1-1,5 uur (in totaal 4 uur naast thuiswerk)
Kosten: 400 euro
Eventueel in groepsverband mogelijk, de opening en eind sessie zullen dan gezamenlijk zijn. Neem contact op voor meer informatie

Terugkoppeling liefdevol leven sessies:
‘Ik kwam tot veel nieuwe inzichten die nieuwe emoties omhoog brachten. Zo heb ik bijzondere gesprekken gevoerd met mijn zus over de relatie van mijn ouders en hoe zij dat beleefd heeft.
In het terug lezen en terugdenken aan mijn levensverhaal komen er veel emoties omhoog. Dit verhaal op papier zetten heeft mij een stuk verwerking en afsluiting gegeven die ik voorheen nog niet had. Het is interessant om op te merken wat ik vroeger dacht en voelde, en op te merken dat ik nu heel anders naar bijv. mijn relatie met mijn moeder kijk. Met momenten vond ik het schrijven erg intensief en confronterend, ik had het hier soms moeilijk mee. Dan vlogen mijn gedachten overal naar toe, moest ik huilen of voelde ik mij soms weer dat kleine meisje van vroeger die alles wil oplossen. Ik heb echter geleerd naarmate mijn verhaal vorderde dat ik mijn eigen gevoel en gedachten zelf in de hand heb, wat ik voel maar vooral welke macht ik dat gevoel geef. Ik heb geleerd om onderscheid te maken in functionele gevoelens en irrationale gevoelens, hierdoor verlies ik mijzelf minder in mijn gevoelens waardoor mijn hoofd rustiger blijft. Ik kan het iedereen aanraden om zijn verhaal begeleid op te schrijven.’