Site Overlay

Diensten

Rouw en verlies verweven is voor iedere persoon uniek.

Mijn werkwijze moet op de specifieke behoeften van jou inspelen. In een intake gesprek overleggen wij samen welke manier het beste past bij jou.

Een intake gesprek duurt ongeveer 1.5 uur en vindt plaats in mijn praktijkruimte in Uden. De daaropvolgende sessies zullen 50 minuten duren op de manier die passend zijn bij jou.

Op welke manier kan ik jou ondersteunen? Ik vraag jou om over deze vraag na te denken. Wat vind jij prettig: wil je creatief bezig zijn, wil je wandelend het gesprek voeren of in de praktijk je verhaal delen. Vind je dit lastig, geen probleem, samen komen wij er wel.

In het kort zullen wij de volgende thema’s gaan uitlichten.

  • De impact van het verlies en de emoties die erbij komen kijken.
  • Coping mechanisme, hoe ga jij om met het verlies en waarin vind jij je veerkracht?
  • Hoe ondersteunt (support) jouw omgeving je tijdens deze ervaring?
  • Als laatste gaan we toekomstgericht kijken, welke stappen ga je nu zetten? En hoe heeft dit verlies een andere betekenis gekregen in jouw leven?

Verschillende diensten:

In de tussen pagina’s vindt je per dienst een uitgebreide uitleg.

De belangrijkste uitgangspunten in de begeleiding zijn voor mij:
Een veilige omgeving, bij mij kun je een niet veroordelend gesprek aangaan over de onderwerpen die jij wilt bespreken. Ik geef jou graag een steuntje in de rug om het verlies te verweven en hieraan nieuwe betekenis te geven.
Eerlijkheid, vanuit jou maar ook vanuit mij. Wanneer wij eerlijk met elkaar kunnen praten zorgen wij voor een veilige omgeving waarin alles gezegd mag worden.
Positiviteit, een positieve insteek kan bij dit onderwerp lastig zijn. Maar luchtigheid en een positieve kijk kunnen voor meer veerkracht zorgen.

In een gesprek weet ik de kern te raken door verdiepende vragen te stellen, deze zullen niet altijd makkelijk zijn. Er zullen vragen tussen zitten die dichtbij komen of een stukje aanraken die jij verstopt hebt. Wanneer jij er klaar voor bent om dat hoofdstuk te openen, zal ik er zijn.

Ik streef naar een traject waarin wij samen tot de kern komen van jouw proces. De ene persoon heeft daar 2-3 sessies voor nodig. De ander is gebaat bij een langer traject. Ik streef ernaar om iedereen een traject aan te bieden waarin je ‘lichter’ vertrekt dan dat je bent aangekomen.

Deze trajecten zijn ook digitaal mogelijk indien wenselijk.

Heb jij behoefte aan een gesprek, neem dan vrijblijvend contact op via mijn mail freya@lovingmemoriescounseling.nl of bel/whatsapp mij op mijn nummer: 0682539008

Ik gun iedereen een Loving memory